Σάκκαρη – Αντρέεβα 0-2: Αποκλεισμός για την Ελληνίδα τενίστρια από τον δεύτερο γύρο του Australian Open

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Το εμπόδιο της Μίρα Αντρέεβα αποδείχθηκε πολύ υψηλό για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία αποχαιρέτησε το Australian Open. Η Ρωσίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ (6-0, 6-4) της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και έκλεισε θέση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Το έργο της Μαρίας Σάκκαρη ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο κόντρα στο No.7 της παγκόσμιας κατάταξης. Η 18χρονη Ρωσίδα βρίσκεται, μάλιστα, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο και φρόντισε να το δείξει κόντρα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Το πρώτο σετ ήταν μόνο Αντρέεβα! Η Ρωσίδα τενίστρια έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ, κάνοντας το 1-0 δίχως να χάσει καν γκέιμ (6-0).

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε, όπως το πρώτο, με την Αντρέεβα να κάνει γρήγορα μπρέικ και να προηγείται με 2-0. Ωστόσο, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε χαρακτήρα, έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να προηγηθεί με 3-2 αλλά και με 4-3, προβληματίζοντας για λίγο τη Ρωσίδα.

Με το σκορ στο 4-4, η Αντρέεβα ανέβασε και πάλι στροφές, έκανε καθοριστικό μπρέικ και έφτασε τελικά και στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 6-4 στα γκέιμ, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open.

Από την πλευρά της, η Μαρία Σάκκαρη κρατάει την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο σετ και συνεχίζει την σκληρή δουλειά της, προκειμένου να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια.

newsit.gr

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *