Απόστρατος αστυνομικός εκβίαζε κοπέλα με άσεμνες φωτογραφίες

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google
Μία περίεργη υπόθεση εξετάζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι αστυνομικές αρχές του Λασιθίου με  πρωταγωνιστή έναν άνδρα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, αστυνομικό αν αποστρατεία, ο οποίος κατείχε δεκάδες φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το κουβάρι της περίεργης αυτής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία που έκανε άτομο του περιβάλλοντος του 55χρονου, λέγοντας ότι ο ίδιος την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.

Μάλιστα ο αστυνομικός εν αποστρατεία διατηρούσε σχέση με το συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν, έχοντας κρατήσει φωτογραφίες από τότε με εκείνην.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου εντόπισαν φωτογραφικό υλικό, ενώ προσήγαγαν τον 55χρονο στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός τελικά αφέθηκε ελεύθερος, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις Aρχές.
Πηγή: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article