0

Μπροστά από το κτίριο του ΕΦΚΑ στην Λαμία (πρώην Ι.Κ.Α). στην Οδό Θερμοπυλών βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες της Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Φθιώτιδας και το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι τονίζουν και στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν τις προάλλες στα χέρια τους υπάρχουν πλέον ειδοποιητήρια κατασχέσεων και ασφαλιστικές οφειλές ακόμη και κάτω των 5000 € τη στιγμή που το 60% των αγροτών και των οικογενειών τους είναι ανασφάλιστοι.

“Πατώντας πάνω στην αδυναμία μας πια να ανταποκριθούμε στις ληστρικές υποχρεώσεις που κυβέρνηση και «ελεύθερη οικονομία» μας επέβαλλαν, τώρα αποστέλλουν ειδοποιητήρια κατασχέσεων για ασφαλιστικές οφειλές ακόμα και κάτω των 5000€ όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, την στιγμή που το 60% των αγροτών και των οικογενειών μας είμαστε ανασφάλιστοι

Αποτέλεσμα και αυτής της πρακτικής είναι από την μια να συγκεντρώνουν την γη και την παραγωγή μας στα χέρια των μεγαλοαγροτών και των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων και από την άλλη να μας καταδικάζουν σε εξαθλίωση, στέλνοντας μας στις ουρές της ανεργίας.

Εμείς οι μικρομεσαίοι αγρότες δύο δρόμους έχουμε να επιλέξουμε:

Ή αυτόν της απογοήτευσης και της εξαθλίωσης, περιμένοντας την «δίκαιη ανάπτυξη»
Ή της αντίστασης και του οργανωμένου αγώνα σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, τους μικρούς ΕΒΕ και όλα τις λαϊκές οικογένειες που χτυπιούνται και αυτοί από τις αντίστοιχες πολιτικές και συμφέροντα”.

Οι ίδιοι τονίζουν πως θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν κάθε απόπειρα κατάσχεσης.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
lamianow

Χιμένεθ: Δεν μπορούμε να λέμε στη δέκατη αγωνιστική ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα

Previous article

Ρόδος: Μια ξεχωριστή ανακάλυψη στην Κοιλάδα των Πεταλούδων! [pic]

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured