Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Το διάστημα που ο Ακύλας βρισκόταν στη φυλακή, η Ζωή συνάντησε τον Κωνσταντή και όπως έχουμε δει οι δυο τους είχαν μία ερωτική σχέση. Ο μεγαλύτερος φόβος της Ζωής είναι μήπως ο Ακύλας ανακαλύψει αυτή τη σχέση καθώς ξέρει πως οι συνέπειες θα είναι ολέθριες αφού είναι ικανός για όλα.

Ο φόβος της θα γίνει πραγματικότητα. Μπορεί η Αιμιλία και ο Μελέτης όταν έμαθαν για την εξωσυζυγική της σχέση να μην είπαν τίποτα στον Ακύλα, όμως εκείνος θα το μάθει.

Όπως γράφει το περιοδικό TV O’ Clock, στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Ζωή έχει έναν μεγάλο καβγά με την Αιμιλία και μη μπορώντας να ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά της, τη διώχνει απ’ το σπίτι. Ο Ακύλας, όμως, ο οποίος της έχει ιδιαίτερη αδυναμία επεμβαίνει προκαλώντας την οργή της Ζωής και το ζευγάρι τσακώνεται.

Η επόμενη μέρα στις Άγριες Μέλισσες θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ο Ακύλας μαθαίνει το μυστικό της γυναίκας του. Ανακαλύπτει ότι έχει εξωσυζυγική σχέση και μάλιστα πως ο εραστής της είναι ένας από τα αδέλφια Σεβαστού. Ο άντρας είναι έξαλλος. Απειλεί τους πάντες ενώ προσπαθεί να βρει αν πρόκειται για τον Κωνσταντή ή τον Νικηφόρο. Είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα και γι’ αυτό κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Μελέτη. Από την άλλη, η Ζωή φοβάται για τη ζωή του Κωνσταντή.

Enikos.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:LIFE