Οι εγγραφές των εισακτέων πρωτοετών φοιτητών στις Σχολές που πέρασαν, θα γίνουν μόνον ηλεκτρονικά. Διαβάστε πότε και πώς:
Συγκεκριμένα οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας θα πραγματοποιηθούν με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα που έχουν περάσει μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής https://eregister.it.minedu.gov.gr/ του Υπουργείου Παιδείας που θα βρίσκεται σε λειτουργία μετά την έκδοση σχετικής υπουργικής εγκυκλίου.
Όταν έρθει, λοιπόν, η στιγμή, οι πρωτοετείς φοιτητές θα πληκτρολογήσουν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι σχολικές μονάδες θα παρέχουν υποστήριξη στους επιτυχόντες όσον αφορά τους κωδικούς πρόσβασης, ενώ μετά την είσοδο στην εφαρμογή θα υπάρχει διαθέσιμο αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης για τη διευκόλυνσή τους.
Για το περυσινό ακαδημαϊκό έτος (2017 – 2018) οι αιτήσεις υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο διάστημα από 5 Σεπτεμβρίου μέχρι και 14 Σεπτεμβρίου 2017.
Τονίζεται πως η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού, καθώς στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα οριστεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις Σχολές.
πηγή: foititikanea.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.