Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε η Καλαμάτα, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Ειντές Νταγκούλου.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μελανόλευκων» είναι 28χρονος Κεντροαφρικανός κεντρικός μέσος, εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής το 2014, αλλά και του Σούπερ Καπ Αφρικής το 2015.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον 28χρονο μέσο Eudes Dagoulou (Ειντές Νταγκούλου) από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
Ο Νταγκούλου γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1990 στην πόλη Μπίμπο και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Αγωνίζεται ως 8άρι και ως 10άρι και πέρυσι φόρεσε την φανέλα της Μπούργκαν στην Α’ κατηγορία του Κουβέϊτ.
Έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής (2014), το Σούπερ Καπ Αφρικής (2015) και το πρωτάθλημα Αλγερίας με την Σέτιφ στην οποία αγωνίστηκε για δυο σεζόν.
Πριν την Σέτιφ αγωνιζόταν για τρία χρόνια στην επίσης Αλγερινή Οράν.
Την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην Βάντα της Σαουδικής Αραβίας με την οποία κέρδισε το πρωτάθλημα.
Ο Νταγκούλου βρέθηκε με τον εκπρόσωπό του το μεσημέρι της Κυριακής στα γραφεία της Καλαμάτας και ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Απόστολο Κουκούτση».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.