Σπάνια αράχνη-σκορπιός τρομοκρατεί τα Τρίκαλα

Μια τεράστια όσο και σπάνια αράχνη-σκορπιός ή αλλιώς camel spider σκόρπισε τον τρόμο σε μια οικογένεια στα Τρίκαλα!

-Advertisement-
fitcare

Το μήκους 10 εκατοστών αρθρόποδο εντόπισε ένα ανήλικο κοριτσάκι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο χωριό Λογγάκι και φώναξε τον πατέρα του να του το δείξει.

Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου έμεινε άναυδος όταν είδε πως δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη αράχνη, καθώς είχε δαγκάνες (!), και το σκότωσε.

«Φοβήθηκα μην τσιμπήσει κάποιο από τα τρία παιδιά μας, καθώς το ένα είναι νεογέννητο» είπε, αφού έψαξε στο διαδίκτυο και ανακάλυψε ότι πρόκειται για αράχνη-σκορπιό. Η camel spider φέρεται ότι έκανε φέτος την εμφάνισή της και σε περιοχές της Πελοποννήσου, όπου υπήρξαν αναφορές για επώδυνα τσιμπήματα σε ανθρώπους οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

«Οι απόψεις για το αν είναι επικίνδυνη διίστανται, αλλά, βλέποντας το μέγεθος των σαγονιών της είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικά επώδυνο το δάγκωμά της, ιδίως σε μικρά παιδιά» είπε ο κ. Παπαβασιλείου.

Πηγή: aytodioikish.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *