Σοκ προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου ότι στη Βρετανία συνελήφθη ένας 11χρονος ως ύποπτος για τον βιασμό ενός 7χρονου αγοριού.
Η επίθεση έγινε στο Wool του Dorset, πολύ κοντά στο σπίτι του 7χρονου.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Dorset δήλωσε ότι όλα συνέβησαν τη Δευτέρα στις 14 Μαΐου, σε εξωτερικό χώρο. «Το θύμα στηρίζουν ειδικοί» συμπλήρωσε.
πηγή protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.