Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επιθέσεις που εξαπέλυσαν βομβιστές καμικάζι ενάντια σε τρεις εκκλησίες στην πόλη Σουραμπάγια της Ινδονησίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.
«Τα θύματα ταυτοποιούνται», δήλωσε ο Φρανς Μπαρούγκ Μανγκέρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Η Σουραμπάγια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.
Πηγή: zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.