Σε άλλον ένα δημόσιο έπαινο για τον σύντροφό της Δημήτρη Ρομπέρτο Σπυριδωνίδη προχώρησε η Ιωάννα Τούνη.
Αφορμή αποτέλεσε η… ακαριαία αντίδρασή του όταν η Instagrammer ανήρτησε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του γιου της Πάρη.
«Ήμουν πρώτος» έγραψε ο Δημήτρης Ρομπέρτο Σπυριδωνίδης στην Ιωάννα Τούνη με την Insgtagrammer να δημοσιεύει και την «άποδειξη» για την καρδούλα που πρώτος έβαλε ο σύντροφός της για τις 16 φωτογραφίες του γιου της, Πάρη.
«Χαχαχα σε αγαπώ» ήταν η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στον σύντροφό της, με την ίδια να σχολιάζει την κίνησή του αυτή γράφοντας σε story στο Instagram:
«Εντωμεταξύ ο R. μου… Όταν έχεις 1,3 εκατομμύρια follower, αλλά το αγόρι σου είναι ο νο1 φαν σου! Τέτοιους άντρες θέλουμε κορίτσια»
































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.