“Χτίζεται” από την αρχή ο ΠΑΣ Λαμία, από εβδομάδα οι εξελίξεις

Δημήτρης Λάιος
By Δημήτρης Λάιος Add a Comment
2 Min Read

Μετά από την επόμενη εβδομάδα οι όποιες εξελίξεις για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αρχικά έχει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο αύριο Τετάρτη (18.00) για να γιορτάσουν οι άνθρωποι του Φωκικού την άνοδό τους στη Γ’ εθνική, αλλά και το φιλικό της Κυριακής (17.00) με τη Στυλίδα όπου επίσης η Φθιωτική ομάδα θα γιορτάσει την άνοδό της στη Γ εθνική.

Μεταγραφικά το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι ότι λύνονται τα συμβόλαια δεν προσέφεραν… Άντρονικ, Μπούντνικ, Πριντέτα, Μπεν Τζεμια είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της Λαμίας για άμεση αποχώρηση.

Από εκεί και πέρα, Πίτκας, Παπαδόπουλος και Βάντερσον ήδη έχουν εκφράσει τη θέλησή τους για αποχώρηση, ενώ να θυμίσουμε ότι οι δανεικοί Μελίσσας από τον ΠΑΟΚ και Βασιλαντωνόπουλος από ΑΕΚ θα επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Θέληση από πλευράς διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία είναι να παραμείνουν αρκετοί παίκτες όπως Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Πίτι μεταξύ άλλων και φυσικά οι Λαμιώτες Τσούκαλος, Μπουλούλης, αλλά να κρατήσει και τους νεαρούς Πατσαρούχα, Μανιά.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι ότι η ομάδα “χτίζεται” από την αρχή ωστόσο όλα θα ξεκινήσουν να ξεκαθαρίζουν όταν αποφασιστεί η παραμονή του προπονητή. Θέλει να παραμείνει ο Τεννές, τον θέλει και η διοίκηση και έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία  και για τη νέα σεζόν.

Όλο το προηγούμενο αλλά και το επόμενο διάστημα όπως είναι φυσικό υπάρχουν δημοσιεύματα για επικείμενους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΣ Λαμία.  Πολλά είναι τα ονόματα που θα γραφτούν και ειδικά από τις ομάδες του Πλατανιά και της Κέρκυρας μιας και οι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στην παρακάτω κατηγορία μετά τον υποβιβασμό.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *