To Best Goal της αγωνιστικής ο Πίτι του ΠΑΣ Λαμία(pic)

Δημήτρης Λάιος
1 Min Read

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής κέρδισε ο Πίτι για το τέρμα του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πολύπειρος Ισπανός δημιουργικός μέσος ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη και την… παραμονή για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία με άψογη εκτέλεση έξω από την περιοχή κερδίζοντας τον Σταύρο Τσουκαλά του Αστέρα Τρίπολης στην ψηφοφορία που πραγματοποιεί η Super League ΣΟΥΡΩΤΗ με την Nova.

Ο Πίτι έλαβε 28.14% των συνολικών ψήφων, με τον μέσο των Αρκάδων να ακολουθεί στη δεύτερη με ποσοστό 18.56% ενώ τρίτος θα είναι ο Ανσαριφάρντ 12.31%.

Share This Article
2 Comments
  • Συγχαρητήρια, το άξιζε, και είναι μια δικαίωση γι αυτόν και την ομάδα μας που τον επέλεξε. Μπορούμε να φανταστούμε τι έκανε στα νιάτα του στη Ράγιο Βαγιεκάνο και οι οπαδοί της πίνουν νερό στο όνομά του…. Όσα χρόνια και να περάσουν το ταλέντο δεν χάνεται. Ίσως με περισσότερα στηρίγματα στην επίθεση και λίγο καλύτερη διαχείριση (λόγω ηλικίας-κούρασης), θα βλέπαμε περισσότερες ομορφιές από αυτόν φέτος. Muchas gracias, Francisco Medina Luna !!!!!!

  • ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ! ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ , ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ,ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
    ΣΑΝ ΛΑΜΙΩΤΕΣ , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ……. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ…. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *