Λαμία: Ηλικιωμένη πήγε να ανάψει τα καντηλάκια και προσπάθηκε να αυτοκτονήσει-Δεν άντεξε τον χαμό και του εγγονού της!

lamianow
By lamianow Add a Comment
1 Min Read

Τα χτυπήματα της μοίρας αλλεπάλληλα. Η ψυχή της ηλικιωμένης γυναίκας προφανώς δεν μπόρεσε να τα σηκώσει και το απονενοημένο διάβημα ήρθε ακόμη πιο κοντά.

Σήμερα το μεσημέρι πήγε στο νεκροταφείο και ήπιε φυτοφάρμακο προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Η ηλικιωμένη γυναίκα που έχει χάσει τα δύο παιδιά της και πριν από δύο εβδομάδες τον 27χρονο εγγονό της στο φοβερό τροχαίο στην Ξηριώτισσα Λαμίας, δεν άντεξε άλλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για φυτοφαρμακο αυτοκτονια

Πηγαίνοντας στο νεκροταφείο στον Γοργοπόταμο προκειμένου να ανάψει τα καντηλάκια πήρε ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο με μοναδικό σκοπό να αυτοκτονήσει. Πριν προβεί ωστόσο στο απονενοημένο διάβημα είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις της σε άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος. Άμεσα το τελευταίο ειδοποίησε την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και συγγενείς που κατοικούν στην περιοχή προκειμένου να δράσουν ακαριαία.

Οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο νεκροταφείο μαζί με την αστυνομία ωστόσο η ηλικιωμένη είχε προλάβει να καταναλώσει σημαντική ποσότητα από το φυτοφάρμακο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε ταχύτατα στο νοσοκομείο Λαμίας όπου δίνεται μάχη προκειμένου να κρατηθεί στην ζωή.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *