Σε επιφυλακή οι αρμόδιες αρχές για τα βρεφικά γάλατα με σαλμονέλα

1 Min Read

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων παρακολουθεί το θέμα και αύριο το πρωί, θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση – Αιχμές από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο για τις πωλήσεις από super markets.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι αρμόδιες αρχές στη χώρα μας έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αναφέρει το υπουργείο Υγείας, με αφορμή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών και Οικονομίας της Γαλλίας, για παρτίδες προϊόντων βρεφικού γάλακτος που βρίσκονται σε κατάσταση ανάκλησης, λόγω της πιθανότητας να έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα. Στο κατάλογο των παρτίδων συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων παρακολουθεί το θέμα και αύριο το πρωί, θα εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση.

Σχετικά με το θέμα ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης δήλωσε, ότι «τα φαρμακεία έχουν την δυνατότητα με την επίσημη ανακοίνωση να προβούν στην απόσυρση του προϊόντος άμεσα». Αναρωτιέται όμως «αν τα άλλα σημεία πώλησης έχουν αυτή τη δυνατότητα», αφήνοντας αιχμές για την διάθεση προϊόντων βρεφικού γάλακτος από τα super market.

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγη-protothema.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *