«Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε σήμερα στη Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή.
«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών», τονίζει ακόμη η Πειραιώς και καταλήγει:
«Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.