Το κυβερνών κόμμα… διερωτήθηκε αν τις επενδύσεις των 100 δισ, ευρώ, που ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι μπορεί να προσελκύσει, θα τις φέρε στην Ελλάδα ή θα τις εναποθέσει σε offshore στις νήσους Κέιμαν.
«Ο κ. Μητσοτάκης, πέραν της ακραίας ανοησίας των Ζαππείων του Αντώνη Σαμαρά, ότι δήθεν θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ, την οποία επανέλαβε στην ομιλία του στην Κρήτη, λησμόνησε να διευκρινίσει: Τα 100 δισ. ευρώ θα τα φέρει στην Ελλάδα ή σε offshore στις νήσους Κέιμαν;».
Προσέθεσε επίσης πως «όσο για τη λάσπη, τις συκοφαντίες και το παρακράτος, ας συμβουλευτεί καλύτερα τον κ. Αυγενάκη και τους «κολλητούς» του».
Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για συκοφαντία, τονίζοντας πως αν θέλουν να κάνουν «επίθεση», ας την κάνουν στον ίδιο και όχι στην σύζυγό του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.