Μια αναμέτρηση που θα ξεχαστεί γρήγορα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Φθιώτιδας. ΠΑΣ Λαμία (Κ17) και ΠΑΣ Γιάννενα (Κ17) αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα σε ένα ανούσιο παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Η ομάδα του Αποστόλη Καραπλή θα μπορούσε να πανηγυρίσει τη νίκη αν ήταν πιο ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια σε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες που της δόθηκαν.

ΠΑΣ Λαμία (Απ. Καραπλής): Τσίτζηρας, Πουρνάρας, Κοντογεώργος, Μητσόπουλος, Σταθαράς, Ζαγγογιάννης, Καβαλάρης, Πλιάτσικας, Καραμπότσης, Καρβέλης, Νικολόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Δούκας, Ντάνας (20’λ.τρ Κλεισούρας), Ζωγάκης, Μέγας, Γώγος, Πανάρετος, Παππάς, Εμβραΐζογλου, Μακρής, Σακκάς (70’λ.τρ. Τάφα), Πλατιάς (75’ Δήμου)



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.