Η μεταγραφική αδράνεια του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και χθες.
Πέρα από τις εξελίξεις που διαφαίνονται για τον Ρόμπερτ Μακ, για τους Θεσσαλονικείς προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στον «άσο» μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου πριν από το τέλος της περσινής σεζόν.
«Νο1» στόχος για τον Ιβάν Σαββίδη αποτελεί ο Γκιγέρμο Οτσόα και παρουσιάζεται να θέλει να αποσπάσει πάση θυσία την υπογραφή του. Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Ροντρίγκο Ρέι, όμως ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να εξετάζει και άλλες λύσεις για τη θέση του τερματοφύλακα.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως σε ενδεχόμενη αρνητική απάντηση του Μεξικανού, δεν θα προκύψει και μία από την Γοδόι Κρουζ για τον Αργεντινό γκολκίπερ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.