«Η συμφωνία θα κλείσει τις επόμενες ώρες. Μετά από μια εβδομάδα διαπραγματεύσεων, υπήρχε ένα μικρό διάλειμμα το Σαββατοκύριακο κατόπιν επιθυμίας του ελληνικού συλλόγου, που θα επανέλθει σήμερα αυξάνοντας την προσφορά της. Η τελευταία θα ικανοποιήσει τη Λας Πάλμας και η συμφωνία θα είναι για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς, όπως επιθυμεί και η πλευρά της Λας Πάλμας», αναφέρει το δημοσίευμα της La Provincia.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ η ΑΕΚ θα καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που φτάνει τις 700.000, ενώ θα δώσει και 300.000 ευρώ στην Λας Πάλμας. Επίσης, θα μπει και οψιόν αγοράς που θα φτάνει το 1,7 εκατ. ευρώ.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.