Κινδύνευσαν άλλοι οδηγοί από την ιλιγγιώδη ταχύτητα που ανέπτυξε ο οδηγός του ΙΧ. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.
Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στην Αττική Οδό.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι άνδρες της τροχαίας θέλησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε ένα πολυτελές σπορ ΙΧ στο Πικέρμι.
Μόλις, ο οδηγός αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκε στην Αττική Οδό και άρχισε μια τρελή κούρσα, προκειμένου να διαφύγει. Ο οδηγός έτρεχε με τουλάχιστον 200 χλμ./ώρα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι οδηγοί που βρίσκονταν στο σημείο.
Παράλληλα, στην διάρκεια της άγριας καταδίωξης του πολυτελούς ΙΧ αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, επί της λεωφόρου Δημοκρατίας.
Τελικά το όχημα διέφυγε προς την Δυτική Αττική με τους επιβαίνοντες να αναζητούνται.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.