Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου από το περιστατικό αυτοχειρίας που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Καμίνια.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ένας 20χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στις 23:00 χθες το βράδυ. Τον 20χρονο εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα τα οποία και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό άνδρα σε αυτή την πράξη.
Την προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Ά Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
Πηγή: ekriti

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.