Φθιώτιδα: Toυς πυροβόλησε επειδή δεν τον άφηναν να κοιμηθεί και… συνελήφθη!

lamianow
1 Min Read

Tα νεύρα του με… σύλληψη πλήρωσε ένας 55χρονος κάτοικος Ρεγγινίου! Ο λόγος; Επειδή δύο άνδρες που εκτελούσαν εργασίες στο χωριό δεν τον άφησαν να κοιμηθεί!

Όλα έγιναν περίπου στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής και ενώ οι άνδρες δούλευαν, ένας γείτονας τους φώναξε να σταματήσουν γιατί τον ενοχλούσε η φασαρία. Εκείνοι συνέχισαν να δουλεύουν απαντώντας του πως δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας.

Λίγο αργότερα τελείωσαν την εργασία τους και έφυγαν από το Ρεγγίνι μέσω του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στο Μόδι. Σε μια διασταύρωση όμως, ο 55χρονος με τον οποίο είχαν διαπληκτιστεί είχε στήσει καρτέρι! Όπως τόνισαν τα θύματα τους πυροβόλησε 5 φορές και οι δύο από τις σφαίρες χτύπησαν το αυτοκίνητο. Για καλή τους τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός!

Μόλις το περιστατικό γνωστοποιήθηκε στην Ασφάλεια Λαμίας αναζητήθηκε ο 55χρονος ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά το περιστατικό! Εν τέλει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *