Καμία συμφωνία Παναθηναϊκού για Κυριακίδη

Κυκλοφόρησε την Τετάρτη η φήμη και γράφτηκε ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει ουσιαστικά τον Δημήτρη Κυριακίδη του Παναιτωλικού.

-Advertisement-
fitcare

Το όνομα του έμπειρου πορτιέρο έχει ακουστεί ξανά για το «τριφύλλι», πρόκειται σίγουρα για παίκτη που έχει συγκεντρώσει θετικά σχόλια εντός του συλλόγου, αλλά δεν υπάρχει κάποια συμφωνία για απόκτησή του, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Παρότι, αναφέρθηκε ότι υπάρχει deal ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ομάδα του Αγρινίου ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους» δεν υπάρχει θέμα στην παρούσα φάση. Θα γίνει κίνηση για προσθήκη τερματοφύλακα (βασικός είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αυτήν την περίοδο) μόνο αν φύγει ο Λουκ Στιλ, ο οποίος ανήκει κανονικά στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο. Πάντως, και να φύγει ο Άγγλος, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει κίνηση για ελεύθερο ποδοσφαιριστή ώστε να καλυφθεί το κενό του.

πηγη-sportfm.gr

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *