Το παιδί, παίζοντας με έναν αναπτήρα στην αυλή του σπιτιού του στο Γάζι, έβαλε φωτιά σε δοχείο που περιείχε βενζίνη.
Με εγκαύματα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου ένα 9χρονο αγοράκι, το οποίο, παίζοντας με έναν αναπτήρα στην αυλή του σπιτιού του στο Γάζι, έβαλε φωτιά σε δοχείο που περιείχε βενζίνη.
Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε άμεσα στο σημείο και μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.