Βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του ο 31χρονος
Σοκ στην Τουρκία με τον θάνατο του Φράντισεκ Ραϊτοράλ, δεξιού μπακ της Γκαζιαντέσπορ. Ο Τσέχος αμυντικός δεν εμφανίστηκε την Κυριακή το πρωί στην προπόνηση της ομάδας του, με συνέπεια να ανησυχήσουν οι συμπαίκτες του, αλλά και το προπονητικό τιμ.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που πήγε σπίτι του και τον βρήκε κρεμασμένο. Σύμφωνα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας, ο 31χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, όμως συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.