Θύμα επίθεσης από αστυνομικό φέρεται να έπεσε ο Στέφανος Καπίνο μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο (1-2).
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται, ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» δέχτηκε χτύπημα από άνθρωπο των ΜΑΤ, ενώ υπάρχουν καταγγελίες πως χτυπήθηκαν και κάποια άλλα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.
Οι λόγοι που συνέβη αυτό δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά κάποιοι μιλούν για ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να χτυπηθεί ο Καπίνο και κάποιοι άλλοι του τιμ των γηπεδούχων.
Περιμένουμε πλέον την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και της αστυνομίας.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.