Θανάσιμα τραυματίστηκε 61χρονος, όταν καταπλακώθηκε χθες το απόγευμα από γεωργικό ελκυστήρα, στην περιοχή Καλλιθέα της Πύλου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ώρα που ο 61χρονος εκτελούσε εργασίες σε αγρόκτημα, ανατράπηκε, για άγνωστο ακόμα λόγο, ο γεωργικός ελκυστήρας που χειριζόταν, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά τραύματα.
Αμέσως μετά, ο 61χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγες ώρες υπέκυψε στα τραύματά του.
Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.