Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος όμως πήρε θέση και ανέβασε φωτογραφία με τον πανηγυρισμό του άσου του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας σχετικά: «Τόσο νεαρός και τόσο συναισθηματικός. Υπάρχουν πολύ πιο προβοκατόρικοι πανηγυρισμοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε χαλαρώστε! Δημήτρη Πέλκα δείξ’τους τι έχεις, είναι δική σου η νίκη».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.