Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κληθεί να αποφασίσει για τον παίκτη που θα παίξει στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού δίπλα στον Μολέντο στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι δύο παίκτες που «πονοκεφαλιάζουν» τον Εβρίτη προπονητή είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος έκανε ράμματα μετά τον τραυματισμό του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή και είναι έτοιμος να παίξει, και ο Ράσμους Τελάντερ.
Ο μόνος φόβος που υπάρχει για τον Έλληνα άσο είναι μήπως κατά τη διάρκεια του αγώνα ανοίξει το τραύμα του, αφού δεν έχει «θρέψει» καλά.
Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Ζέκα, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης και Μπεργκ.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.