Ιδιαίτερη έκπληξη προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», που εξαπολύει επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο ιστορικός πρόεδρος και αναγεννητής της ΠΑΕ κατηγορείται εμμέσως πλην σαφώς για τη σχέση του με τον Θωμά Μητρόπουλο και συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Στο δημοσίευμα αναφέρονται: «Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης κάθε σε κάθε κακόβουλη επίθεση… Εσύ Σωκράτη τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού ‘παίζεις’; Η φιλία και η σχέση με τον… ‘εξυγιαντή’ Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο».

Επίσης αναφέρεται: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ο Σωκράτης όχι απλά δεν βοηθά, αλλά και παρέχει κάποιου είδους μορφής στήριξη σε αναγνωρισμένους εχθρούς του θρύλου, όπως π.χ. τον προσκείμενο στην πλευρά της άθλιας, νοσηρής και ρυπαρής ‘εξυγίανσης’, Θωμά Μητρόπουλο. Δεν θέλω επίσης να πιστέψω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιου είδους ‘σύνδεση’ ή ‘σχέση’ που να αφορά τον αγωνιστικό τομέα και τον Ολυμπιακό μας, ανάμεσα στον Σωκράτη και τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.