Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιστρέφει ως γιατρός-απατεώνας

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία ανακοινώθηκε χθες, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός συναντιέται για πρώτη φορά με τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ.

Η δραστήρια, τα τελευταία χρόνια, Annapurna Pictures, ανακόίνωσε τη δημιουργία ενός φιλόδοξου φιλμ που θα βασίζεται σε ένα επεισόδιο του εβδομαδιαίου podcast Reply All, που από το 2014 μελετά την αλήθεια και το ψέμα, μέσα κυρίως από υποθέσεις εκμετάλλευσης των μέσων ενημέρωσης για λίγη παραπάνω δημοσιότητα. Το επεισόδιο είχε τίτλο «Man of the People» και μιλά για την αληθινή ιστορία ενός τσαρλατάνου γιατρού, του Τζον Μπρίνκλεϊ, που χρησιμοποίησε ψεύτικα φάρμακα για να γίνει διάσημος και έγινε αντικείμενο έρευνας ειδικά από τη στιγμή που υποστήριζε ότι μεταμοσχεύει γεννητικά όργανα κατσίκας σε ανθρώπους για ιαματικούς λόγους.

Τον αμφιλεγόμενο γιατρό θα τον υποδυθεί ένας ηθοποιός που παίζει στα δάχτυλα τέτοιους ρόλους, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, ενώ την ιστορία θα σκηνοθετήσει ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Οι δυο τους θα είναι ταυτόχρονα και συμπαραγωγοί, ενώ έχουν ξανασυνεργαστεί σε επίπεδο ηθοποιου-σκηνοθέτη στο «A Scanner Darkly» (2006). Ο Λινκλέιτερ μάλιστα, έχει κι άλλο project που αναπτύσσει αυτό τον καιρό με την Annapurna, τη διασκευή του μυθιστορήματος που έγραψε το 2012 η Μαρία Σεμπλ με τίτλο «Where’d you go Bernadette» και θέμα μια αγοραφοβική πρώην αρχιτέκτονα που ταξιδεύει με την οικογένειά της στην Ανταρκτική.

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *