Δεν δίνει Μολέδο, κανένα θέμα με τον Ρέις

Δήμητρα Γιωτίδου
By Δήμητρα Γιωτίδου Add a Comment
2 Min Read

Μεγάλο σουξέ έχει εσχάτως στην πατρίδα του ο Ροντρίγο Μολέδο, καθώς έπειτα απ’ τα προ ημερών δημοσιεύματα από βραζιλιάνικα ΜΜΕ, για προσέγγιση της Γκρέμιο προς το «τριφύλλι» για τον 28χρονο στόπερ και την αρνητική απάντηση των «πράσινων», χθες η «Globo Esporte» έκανε λόγο και για έντονο ενδιαφέρον απ’ την πλευρά της Ιντερνασιονάλ.

Της πρώην ομάδας του Μολέδο, η οποία -όπως υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι- έκανε επαφή προς τον Παναθηναϊκό ζητώντας να αποκτήσει με δανεισμό τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει η παραμικρή όχληση απ’ την Ιντερνασιονάλ (ούτε κάποια ενημέρωση για προσέγγιση προς τον μάνατζέρ του), ωστόσο ακόμη κι αν προκύψει στην πορεία (δεδομένου ότι στη Βραζιλία οι μεταγραφές είναι ακόμη ανοικτές), οι «πράσινοι» δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν.

Κανένα θέμα με τη Χάιντουκ!

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το χθεσινό ματς στα Χανιά, με βασικό στην «πράσινη» ενδεκάδα τον Νούνο Ρέις, η κροατική ιστοσελίδα dalmatinskiportal.hr έφερνε στο προσκήνιο έντονο ενδιαφέρον της Χάιντουκ Σπλιτ για τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό του «τριφυλλιού». Οπως τονιζόταν χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της κροατικής ομάδας Μάριο Μπράνκο έχει ψηλά στη λίστα του τον Ρέις και προσπαθεί να τον πάρει δανεικό στο Σπλιτ (οι μεταγραφές στην Κροατία λήγουν στις 15/2).

Απ’ τον Παναθηναϊκό πάντως δεν επιβεβαιωνόταν η παραμικρή επαφή με τους Κροάτες, ενώ και ο παίκτης με δήλωσή του στο gazzetta.gr διέψευσε το θέμα λέγοντας πως «δεν είναι αλήθεια πως θα πάω στη Χάιντουκ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

 

Πηγή

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *