Τζανακάκης: Είμαστε Άρης, πάμε για νίκη με Ολυμπιακό και Λαμία

lamianow
By lamianow Add a Comment
2 Min Read

Ετοιμοι να τα δώσουν όλα για δύο νίκες στους αγώνες με Ολυμπιακό και Λαμία είναι στον Αρη, σύμφωνα με τον Μανώλη Τζανακάκη.

 

Ο 24χρονος αμυντικός τόνισε στη media day στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ότι οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν για τη φανέλα του Αρη και στον αγώνα Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους» όπως και στον αγώνα με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, τον οποίο χαρακτήρισε «εξάποντο».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Θα κατέβουμε για τη φανέλα του Αρη και πάμε να κερδίσουμε και τα δυο παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε μπροστά μας τη Λαμία, που είναι καλή ομάδα. Δεν θα μιλήσω για ντέρμπι, δεν υπάρχουν ντέρμπι στην κατηγορία, εμείς θα πάμε για το διπλό και για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

 

Για τις τελευταίες νίκες: «Οταν παίζεις καλά παίρνεις ψυχολογία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις. Με ΟΦΗ μπορεί να μην παίξαμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας, αλλά ήταν πιο σημαντική η νίκη, γιατί προχωράμε προς την επίτευξη του στόχου μας. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και με τον Ολυμπιακό, αλλά η νίκη επί της Λαμίας θα είναι… εξάποντο».

 

Για το αν θα είναι πρώτος ο Αρης σε ένα μήνα, όπως δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος: «Εννοείται ότι πιστεύω και εγώ σ’ αυτό που είπε ο προπονητής μας. Εχουμε δύσκολα ματς, θέλουμε να τα πάρουμε για να αποκτήσουμε την ώθηση, να είμαστε πρώτοι και να δείξουμε ποιος είναι το φαβορί».

 

Για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: «Δεν έπαιξα κάποιο παιχνίδι, αν και ανήκα στον Ολυμπιακό, αλλά, σε κάθε περίπτωση, σκέφτομαι τώρα μόνο την ομάδα μου που είναι ο Άρης και θα τα δώσω όλα γι αυτήν».

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *