Ο υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις μιλά στο περιοδικό Down Town και εξηγεί την αγάπη που έχει στο σώμα της Βούλας Πατουλίδου.
Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη:
Μου εξηγείτε αυτό το κόλλημα με τη Βούλα Πατουλίδου; Έχετε αναρτημένα γυμνά πορτρέτα της στον τοίχο, κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου σας. Τι συμβαίνει;
«Είναι ο Κανών του Πολυκλείτου. Έχετε ξαναδεί τέτοια γλυπτική ομορφιά; Το σώμα της Βούλας Πατουλίδου είναι η απόλυτη αρμονία, ο κανόνας του γυναικείου σώματος. Έχει ο Σεφέρης μια φράση που είναι σαν να την έγραψε γι’ αυτή τη γυναίκα: «Αυτή η ακίνητη κίνηση σου κόβει την ανάσα».
Και όλα αυτά χωρίς κτηνώδεις ορμές είπαμε, έτσι; Δηλαδή δεν θα θέλατε να της πιάσετε τον κω..;
«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά. Απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέψει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώ.., αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση.»

Η Βούλα Πατουλίδου, πρωταθλήτρια:

Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.