Euroleague: Θρίλερ σε Γερμανία και Τουρκία

lamianow
2 Min Read

Πολύ μεγάλα παιχνίδια διεξήχθησαν απόψε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, δύο εκ των οποίων κρίθηκαν κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ.

Στη Γερμανία η Μπάμπεργκ, που στα περισσότερα από το ματς που έχασε την «πάτησε» στο τελευταίο σουτ, δεν έβαλε μυαλό…

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ηττήθηκε 88-90 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σχεδόν σε νεκρό χρόνο, με τον Φριτζόν να ευστοχεί στην επαναφορά της μπάλας μετά από τάπα στον Τεόντοσιτς!

Στα τελευταία 7 παιχνίδια η Μπάμπεργκ έχει χάσει πέντε φορές, τις τρεις με διαφορά ενός πόντου, μία από τη Μπαρτσελόνα με 4 πόντους και τη σημερινή με buzzer beater.

Με μία εύστοχη βολή του Νάναλι, ύστερα από φάουλ του Κάρολ στα 1,7΄΄ πριν τη λήξη, η Φενέρμπαχτσε νίκησε 78-77 τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη και έφτασε στο 7-3, πιάνοντας τη «βασίλισσα» στη βαθμολογία.

Στο Καζάν, με σούπερ τον Κιθ Λάνγκφορντ (29 πόντοι)  η Ούνιξ νίκησε άνετα με 100-79 την Αρμάνι Μιλάνο, σημειώνοντας την τρίτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση.

Η Αναντολού Εφές «προσγείωσε» τη Μακάμπι μέσα στο Τελ Αβίβ, νικώντας 89-77 την «ομάδα του λαού» που προερχόταν από τη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Οι Ισραηλινοί είχαν ως απόψε τρεις συνεχείς νίκες στη διοργάνωση, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τους καταπληκτικούς Μπράουν (22 πόντοι, 12 ριμπάουντ) και Χάνικατ (21 πόντοι), που οδήγησαν την Εφές στην πέμπτη νίκη και τους γηπεδούχους στην πέμπτη ήττα.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *