Το Μαρτίνο απαντάει στην Αταλάντη!

lamianow
By lamianow Add a Comment
2 Min Read

Σε… απάντηση σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωση του ΑΠΟ Αταλάντης που αναφερόταν σε παράπονα για την διαιτησία του Μαρτίνο-Αταλάντη (το περασμένο Σάββατο) προχώρησε ο Οπούντιος. 

«Η αποσπασματική και ελλιπής χρήση των δηλώσεων του κ. Ζαχαρόπουλου σε παλιότερη ραδιοφωνική συνέντευξη, αποτελεί λανθασμένη πρακτική, εκτός και αν αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων. Προκαλεί έκπληξη και βρίσκουμε ακατανόητη την ειρωνική αναφορά και “προτροπή” στον προπονητή μας, από έναν σύλλογο όπως ο Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, τον οποίο θεωρούμε φιλικό. Επίσης, είναι πέρα για πέρα άδικη, για έναν άνθρωπο όπως ο κ. Ζαχαρόπουλος, ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας.

Η «πάγια γραμμή» του συλλόγου σας, να μην ασχολείται με τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν ήταν ευδιάκριτη στη μακροσκελή ανακοίνωσή σας. Η πάγια θέση του συλλόγου μας, να μην ασχολείται με τη διαιτησία, θα παραμείνει αμετάβλητη και στην παρούσα ανακοίνωσή μας.

Οι δηλώσεις του αξιόλογου και έμπειρου προπονητή σας, στο τέλος της αναμέτρησης, περιγράφουν ακριβώς την εικόνα και την εξέλιξη του αγώνα.

Φίλοι και συνδημότες του Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, εμείς ως Δ.Σ. του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, δεν θα προσπαθήσουμε ποτέ να ψάξουμε άλλοθι για μια αγωνιστική αποτυχία, σε διαιτητικές αποφάσεις και δεν θα προσπαθήσουμε ποτέ να απαξιώσουμε νίκη αντιπάλων μας.

Η θέση μας αυτή δεν είναι προσχηματική και αυτό αποδεικνύεται από τα πεπραγμένα μας, τόσο στο τοπικό πρωτάθλημα, όσο και σ’ αυτό της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε η ομάδα μας».

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *