Η τραγωδία υπό το φως της ημέρας (pics)

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν… Το ακριβές μέγεθος της αεροπορικής τραγωδίας έγινε με το πρώτο φως της ημέρας στην πόλη της Κολομβίας.

-Advertisement-
fitcare

Συνολικά 76 από τους 81 επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι πέντε επιζήσαντες είναι τραυματίες και νοσηλεύονται. Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η ομάδα της Σαπεκοένσε (που τα ξημερώματα της Πέμπτης θα αντιμετώπιζε στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα την Ατλέτικο Νασιονάλ) πλην τριών ποδοσφαιριστών, όλο το προσωπικό του αεροσκάφους πλην μίας αεροσυνοδού και 21 από τους 22 επιβαίνοντες δημοσιογράφους.

Από το αεροπλάνο φαίνεται να έχει μείνει ανέπαφο μόνο το μπροστινό μέρος ενώ όλο το υπόλοιπο έχει διαλυθεί σε μικρά κομμάτια κατά την πρόσκρουσή του στο έδαφος. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημο πόρισμα για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους, με κάποιες εκτιμήσεις να μιλούν για ηλεκτρονική βλάβη.

inner

-Advertisement-
KATSIAVOS

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

SPORTFM.GR

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *