Αύριο οι εξελίξεις στο θέμα Λέσκοτ

lamianow
1 Min Read

Οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου τού Τζολέον Λέσκοτ, συνεχίζονται στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» μιλάνε συνεχώς με την πλευρά του Άγγλου αμυντικού και προσπαθούν να βρουν την φόρμουλα για να τον αποδεσμεύσουν, καθώς είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τα όσα διέρρευσε το περιβάλλον του σχετικά με την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό που είχε υποστεί!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξελίξεις στο θέμα του 35χρονου στόπερ θα υπάρχουν από αύριο (24/11). Και αυτό καθώς στις σημερινές επαφές δεν βρέθηκε κοινή γραμμή πλεύσης, με τον κύκλο διαπραγματεύσεων να συνεχίζεται την Πέμπτη.

Όσον αφορά το θέμα του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport» δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ αφού δεν υπάρχει πρόθεση να του ανανεωθεί το συμβόλαιο, από την Ένωση κρατάνε σιγή ιχθύος. Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε ουσιαστικά διαψεύδεται το εν λόγω σενάριο.

Από την ΑΕΚ αναφέρεται πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τελικές αποφάσεις για το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν έχουν υπάρξει συζητήσεις με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους το ερχόμενο καλοκαίρι!

sportfm.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *