Οι αστυνομικοί του Τμήματος Όπλων και Εκρηκτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έμειναν έκπληκτοι όταν προχώρησαν στην σύλληψη ενός 46χρονου, που κατείχε και διέθετε προς πώληση πλήθος όπλων.
Ο 46χρονος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, μετά από έρευνα στο σπίτι του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.
Τα αντικείμενα αυτά ο 46χρονος φέρεται να τα διέθετε προς πώληση μέσω αγγελίας σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.
- 13 σπάθες με ισάριθμες θήκες,
- 9 ξίφη με οκτώ θήκες,
- 19 ακόντια με μεταλλική λόγχη,
- 26 στιλέτα,
- 2 χατζάρες,
- 2 ζευγάρια μεταλλικές χειροπέδες,
- 8 αλυσίδες τύπου σιδερένιο μαστίγιο,
- 6 διπλά άγκιστρα,
- 11 αστυνομικές ράβδους,
- 2 δρεπάνια και
- 4 ρόπαλα






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.