Τη διαδικασία της κατάθεσης των σχετικών εγγράφων για να πάρει ελληνικό διαβατήριο φαίνεται πως ολοκλήρωσε πριν από μερικές ημέρες ο Κάρλος Ζέκα.
Έτσι πλέον απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες , προκειμένου να μπορέσει ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, προσφέροντας μία αξιόπιστη και σημαντική λύση στον Μίχαελ Σκίμπε.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.