Οξείς χαρακτηρισμοί ακούσθηκαν στην Ολομέλεια της Βουλής από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου.
Όταν ο αναπληρωτής υπουργός απαντούσε στην ομιλία της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου για θέματα υγείας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ακούσθηκε να τον αποκαλεί «γελοίο». Ο κ. Πολάκης του απάντησε: «Άκουσα τα “γελοίος” και τα “χαμένο κορμί” που είπατε. Γελοίος είσαι και φαίνεσαι εσύ».
Ακολούθησε ένταση με τον κ. Κεγκέρογλου να κατευθύνεται προς τα υπουργικά έδρανα και να αποκαλεί «τσαρλατάνο» και «τραμπούκο» τον κ. Πολάκη.
Στη συνέχεια ο κ. Κεγκέρογλου ισχυρίσθηκε ότι δεν είπε γελοίο τον κ. Πολάκη διότι δεν του απευθύνεται επειδή τον θεωρεί πολιτικά αναξιόπιστο. Και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι το κόμμα του δεν συνομιλεί με άλλο πολιτικό πρόσωπο στο υπουργείο Υγείας πλην του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.