Εντοπίστηκε από τα σωστικά συνεργεία ο 21χρονος στην Φωκίδα!

lamianow
2 Min Read

Mετά από αρκετές ώρες αναζητήσεων βρέθηκε τελικά σε χαράδρα ο 21χρονος που είχε πάει την Κυριακή μαζί με έναν φίλο του στην περιοχή Νεραϊδοσπηλιά Φωκίδας για περπάτημα και είχε χαθεί.

Για την ακρίβεια στις 17:30΄ το απόγευμα άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία τον εντόπισαν τραυματισμένο στο γόνατο χωρίς όμως να είναι σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και να κινδυνεύει η ζωή του. Μετά από μεγάλη προσπάθεια λοιπόν ο νεαρός μεταφέρθηκε από το σημείο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ώρες, γλιτώνοντας μια ακόμη διανυκτέρευση στην συγκεκριμένη δύσβατη και επικίνδυνη περιοχή.
Να υπενθυμίσουμε πως χθες στις 18:55΄ ο 21χρονος τηλεφώνησε στο 112 και δήλωσε ότι έχει χαθεί με τον φίλο του ζητώντας βοήθεια. Δυο ώρες αργότερα, γύρω στις 9:00΄ το βράδυ, εντοπίστηκε ο 52χρονος, όχι όμως και ο νεαρός. Οι αναζητήσεις συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα χωρίς αποτέλεσμα και με το πρώτο φως της ημέρας ζητήθηκαν ενισχύσεις για να συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή που είναι δύσβατη και απόκρημνη.
Το πρωί, ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη, ο νεαρός αγνοούμενος τηλεφώνησε και πάλι στο 112 λέγοντας ότι έχει πέσει κάπου και ότι είναι τραυματίας. Από τότε και μετά κινητοποιήθηκε όλος ο μηχανισμός των σωστικών συνεργείων στην περιοχή και μαζί με ειδικό σκύλο αναζήτησαν το στίγμα του. Εν τέλει βρέθηκε στις 17.30 το απόγευμα αφού άκουσε τις φωνές της 7ης ΕΜΑΚ που τον αναζητούσε και αποκρίθηκε από το βάθος της χαράδρας που ήταν ακινητοποιημένος.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *