Αποθεώθηκε από τους οπαδούς του τριφυλλιού ο Διαμαντίδης (φωτό,vds)

lamianow By lamianow
3 Min Read

Μοναδικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου στην ειδική τελετή για τον Δημήτρη Διαμαντίδη που οργάνωσε ο Παναθηναϊκός.

«Ράγισαν και οι πέτρες» όταν ο «3D» μπήκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Εμφανώς συγκινημένος από την αποθέωση ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε το μικρόφωνο στο κέντρο του ΟΑΚΑ και ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του σε αυτή την τεράστια καριέρα που είχε!

«Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις από το να κρατάς μικρόφωνο. Ευχαριστώ για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την τιμή που μου κάνει τις τελευταίες τρεις μέρες και προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον κ. Παύλο, τον κ. Θανάση, τον κ. Δημήτρη και τον κ. Κώστα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα στην ομάδα, στους προπονητές μου που κάποιοι εξ’ αυτών είναι εδώ παρόντες. Σε έναν άνθρωπο που μου έδειξε τον δρόμο και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, τον Κώστα Πιλαφίδη. Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω ανθρώπους που δεν είναι μπροστά και δεν φαίνονται (σ.σ τους φροντιστές κλπ). Σας αγαπώ πολύ», είπε στο κέντρο του παρκέ ο μεγάλος 3D.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πλευρά του χάρισε στον Δημήτρη Διαμαντίδη την πράσινη φανέλα με «χαραγμένο», πάνω στο νούμερο 13, κάθε τίτλο που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είπε ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από τα φυσικά πρόσωπα ωστόσο σύμφωνα με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ πολλά παιδάκια αγάπησαν το «τριφύλλι» λόγω του Δημήτρη Διαμαντίδη!

inner

«Πάντα ο σύλλογος είναι πάνω από τα φυσικά πρόσωπα. Υπάρχουν όμως κάποια πρόσωπα που πραγματικά μεγαλώνουν Παναθηναϊκούς. Αυτό που θα θυμάμαι εγώ είναι το πόσα παιδάκια έχεις κάνεις Παναθηναϊκούς», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Λύγισαν τα τσιμέντα στην απόσυρση του «13» για τον θρύλο Διαμαντίδη! (video)

«Σεισμός» με την είσοδο του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ! (video)

Μια από τις μεγάλες στιγμές του Diamonds Are Forever ήταν όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος για να τιμήσει τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη, έβγαλε την καταπράσινη γραβάτα που φορούσε και την πέρασε γύρω από τον λαιμό του 3D.

daiamantidis-pao-bbasket3.jpg

daiamantidis-pao-bbasket2.jpg

Μέσα σε πανδαιμόνιο από τον κόσμο, ο δακρυσμένος και άλλοτε ισχυρός άνδρας του συλλόγου προέβη σε μια κίνηση μέσα από την καρδιά του, δείγμα και του πόσο… άρρωστος είναι με το τριφύλλι.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που είχε την φοβερή ατάκα «όταν πεθάνω, θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού»!

Για τελευταία φορά στο παρκέ ο «τιτάνας» Δημήτρης Διαμαντίδης! (video)



Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *