Η έπαυλη, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγο καιρό, θα περνούσε στα χέρια του Ντάρεν Μητρόπουλου, ο οποίος μένει δίπλα από τη «μυθική» βίλα, για περίπου 110 εκατ. δολάρια. Όμως η συμφωνία «χάλασε», εξαιτίας των ενστάσεων του Χιου Χέφνερ.
Ο τελευταίος ήθελε να παραμείνει στην έπαυλη μέχρι το τέλος της ζωής του και επέμενε να μην έχει πρόσβαση στο υπνοδωμάτιό του ο νέος αγοραστής. Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντάρεν Μητρόπουλος ήθελε να ανακαινίσει την έπαυλη και για αυτό ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα έχει πρόσβαση σε αυτή, όσο ο Χέφνερ θα έμενε εκεί.
Διαφορετικές εκδοχές της συμφωνίας «πηγαινοερχόταν» ανάμεσα στις δύο πλευρές για εβδομάδες, αλλά τελικά αυτή «χάλασε» πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το TMZ, που αναφέρει ότι η έπαυλη του Playboy βγαίνει ξανά στην αγορά.
Ο 90χρονος Χέφνερ αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στη βίλα των 29 δωματίων, όπου έκανε τα θρυλικά πάρτι με τα «κουνελάκια» του, τον περασμένο Ιανουάριο, ζητώντας 200 εκατ. δολάρια. Ειδικοί στα κτηματομεσιτικά ανέφεραν πως επρόκειτο για υπερβολική τιμή, αν αναλογιστεί κανείς τον όρο που θέτει να παραμείνει ο ίδιος στην έπαυλη μέχρι να πεθάνει.
Η έπαυλη του Χιου Χέφνερ:


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.