Υπάτη: Παρουσίαση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαμιέων

Lamianow.gr
Lamianow.gr 7 ημέρες ago
Updated 2022/06/23 at 3:23 ΜΜ
1 Min Read

Την Τετάρτη 22/6/2022, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Ύπατης, εκπροσώπους τους κλήρου και πολιτιστικούς φορείς και της  Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, στην όμορφη Υπάτη.

Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τα προγράμματα αρωγής των ευάλωτων συμπολιτών μας που έχουν επιβαρυνθεί από τη συνεχόμενη ανθρωπιστική, κοινωνική και οικονομική κρίση.

Έτσι παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και η βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,τα Κέντρα Κοινότητας,το Κοινωνικό Παντοπωλείο,το Κοινωνικό Φαρμακείο,τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), το Βοήθεια στο Σπίτι, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών,τα ΚΑΠΗ και το ΚΕΠ Υγείας.

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Υγείας κ. Παναγιώτης Στασινός, συζητήθηκαν επίσης ευαίσθητα θέματα που απασχολούν την Ελληνική Κοινωνία όπως η πρόληψη της κακοποίησης γυναικών, ηλικιωμένων και μικρών παιδιών, η ανακούφιση από την οικονομική και ενεργειακή κρίση καθώς και η αντιμετώπιση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης κάθε αιτιολογίας.

Στόχος είναι να απλώσει η «ομπρέλα κοινωνικής στήριξης» και να φτάσει και να ακουμπήσει σε κάθε νοικοκυριό και κάθε σπίτι της περιοχής μας που έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content