Υλικά Συνταγής
2 συσκευασίες μπισκότα γεμιστά
50 γρ. ξύσμα σοκολάτας
200 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. ψιλοκομμένη καρυδόψιχα
2 κ.σ. κονιάκ
250 γρ. λευκή λιωμένη σοκολάτα
Εκτέλεση
Για τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα, τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε μπολ. Κρατάμε μερικές κουταλιές για γαρνίρισμα.
Προσθέτουμε το τυρί κρεμά,το ξύσμα σοκολάτας, τα καρύδια και το κονιάκ. Ζυμώνουμε το μείγμα και το παγώνουμε λίγο να σφίξει.
Πλάθουμε τα τρουφάκια με λευκή σοκολάτα, τα αραδιάζουμε σε δίσκο και τα παγώνουμε για 30′ στο ψυγείο.
Τις βουτάμε στη λιωμένη λευκή σοκολάτα και τις αραδιάζουμε σε λαδόκολλα να στεγνώσουν και να σφίξει η επικάλυψη.
Πασπαλίζουμε με τριμμένο μπισκότα πριν στεγνώσουν. Τις διατηρούμε στο ψυγείο.