Τρένα: Δόθηκε σε κυκλοφορία η… μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα!

Μετά την αποκατάσταση των προβλημάτων που είχαν δημιουργηθεί λόγω της κακοκαιρίας δόθηκε από τον ΟΣΕ αργά χθες το βράδυ σε κυκλοφορία η μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση.Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών.

Η Ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΣΕ

“Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώνει την παράδοση σε κυκλοφορία της μιας γραμμής Λιανοκλάδι- Παλαιοφάρσαλα. Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία αμαξοστοιχιών Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Αθήνα μετά τις 09:00, οπότε και καταργείται η λεωφορειακή σύνδεση”.


“Ολοκληρώθηκε σημαντικό μέρος των εργασιών στο τμήμα της γραμμής Λιανοκλάδι-Λάρισα και στα 3 σημεία (Στύρφακα, νότια είσοδος σήραγγας Όθρυος, Παλαιοφάρσαλο). Η διακοπή της κυκλοφορίας έγινε λόγω σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν στην υποδομή από ακραία καιρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις. Μετά τον έλεγχο που έγινε, ο ΟΣΕ έδωσε αργά χθες το βράδυ σε κυκλοφορία τη μια γραμμή από Λιανοκλάδι έως Λάρισα με αμφίδρομη κίνηση. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα μπορεί από σήμερα 23/09, να εκτελεί τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη χωρίς ενδιάμεση διακοπή. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης και η λειτουργία και των δύο γραμμών. Σταδιακά από την Δευτέρα 28/09 θα δοθεί σε διπλή γραμμή το Δομοκός-Λάρισα και έως 5/10 η πλήρης λειτουργία και των δύο σιδηροδρομικών γραμμών.
Ο ΟΣΕ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Οργανισμού που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως, την ΕΡΓΟΣΕ και όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της γραμμής”.

Share this Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • Άλλο τεράστιο ΑΙΣΧΟΣ! Ρε! Πλήρωσαν οι Έλληνες, να φτιάξετε καινούργιες γραμμές, ηλεκτρισμούς, κ.λ.π, τις «εγκαινιάσατε» & τώρα δεν λειτουργούν λόγω κακοκαιρίας ???
    Που «είναι» οι «μεγάλοι» πολιτικοί μηχανικοί του Υπουργείου της Εταιρίας? Θα ελεγχτούν?
    Ου να πάτε να χαθείτε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *