Από γκάφα σε γκάφα η ΕΠΟ και τα στελέχη της. Δεν προλαβαίνει να στεγνώσει το μελάνι από τα όσα καταγράφονται για την Ομοσπονδία και έρχεται νέο… χτύπημα για να μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην Ομοσπονδία.

Αυτήν τη φορά το… θύμα ήταν το Κύπελλο Ελλάδας. Και η ιστορία αυτού.

Στη σημερινή κλήρωση των 16 του θεσμού, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κωνσταντίνος Νίκας, έκανε τον πρόλογο. Και πριν μπει στα διαδικαστικά της διοργάνωσης, αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο για τους νικητές του Κυπέλλου όλων των προηγούμενων χρόνων.

Σε ένα θεσμό που έχει διεξαχθεί 79 φορές, ο Νίκας… κατάφερε να βγάλει διπλάσιο αριθμών κυπελλούχων, χαρίζοντας… απλόχερα παραπάνω τρόπαια σε κάθε ομάδα.

Σύμφωνα με τον Νίκα, ο ΠΑΟΚ έχει 21 τρόπαια και όχι 8, η ΑΕΚ έχει 26 και όχι 15, ο Ολυμπιακός έχει 42 και όχι 28, ο Παναθηναϊκός 29 και όχι 18.

Σύμφωνα με τον Νίκα, ο Ατρόμητος έχει πάρει δύο Κύπελλα Ελλάδας (δεν έχει κανένα), ο Πανιώνιος έξι (έχει 2), ο Ηρακλής πέντε (έχει 1), η Λάρισα τέσσερα (έχει 2), ενώ Κύπελλο έχουν κατακτήσει ομάδες όπως η Δόξα Δράμας, ο Αθηναϊκός, ο Ιωνικός, ο Απόλλων Σμύρνης, η Ξάνθη, ο Πιερικός.

Φυσικά, τα τρόπαια που χάριζε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου δεν είναι τα αληθινά. Μπέρδεψε τις συμμετοχές σε τελικό με τους κυπελλούχους, αφού αυτό έγραφε το χαρτί που είχε μπροστά του, αυτό είπε ο άνθρωπος.

in.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like