Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την συμμετοχή στην ΔΕΘ 2022

Lamianow.gr
Lamianow.gr 2 μήνες ago Add a Comment
Updated 2022/06/20 at 10:02 ΠΜ
2 Min Read
thanasis

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η 86η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων καθώς και να προβούν σε πωλήσεις.

Το κόστος συμμετοχής θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η εξόφληση της συνδρομής του τρέχοντος έτους καθώς και η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail: info@fthiotidoscc.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2231022112 (Υπεύθυνος: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου).

Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content