Το διαμέρισμα στο Παρίσι του Καρλ Λάγκερφελντ, ένα φουτουριστικό τριάρι 260 τετραγωνικών μέτρων, που διαθέτει μια γκαρνταρόμπα άνω των 50 τετραγωνικών μέτρων, πουλήθηκε έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ (11,1 εκατομμύρια μαζί με τα έξοδα) σήμερα σε δημοπρασία στο Παρίσι, ανακοίνωσε το συμβολαιογραφικό γραφείο που ανέλαβε αυτήν την πώληση.
Η τιμή εκκίνησης για την πώλησή του ανερχόταν σε 5,3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το γραφείο Althemis, το οποίο δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα και την εθνικότητα του αγοραστή.
Η πώληση αυτή ακολουθεί σειρά δημοπρασιών αγαθών που ανήκαν στον σχεδιαστή μόδας το 2021 και το 2022. Πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Παρισιού, όπως και μέσω διαδικτύου και τηλεφωνικών προσφορών. Το δικαίωμα συμμετοχής προϋπόθετε την κατάθεση μιας παρακαταθήκης ύψους 1,06 εκατομμυρίων ευρώ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.